AcasăPonturi/EvenimenteBiletul de avion al zilei: București – Nisa la 238 de lei...

Biletul de avion al zilei: București – Nisa la 238 de lei dus-întors

Coasta de Azur este o destinație superbă tot timpul anului. Cu vreo patru ani în urmă, la un început de decembrie, am prins o vreme superbă, cu 22 de grade Celsius în termometre, ceea ce a fost ideal pentru o plimbare prin Nisa și împrejurimi.

Pentru luna ianuarie 2023, prețul unui bilet de avion, cu plecare sâmbătă, 28 ianuarie și întoarcere marți 31 ianuarie, este la un preț de 238 de lei la Wizzair, cu toate taxele incluse și bagaj mic de mână. Același preț este și pentru plecarea de pe 24 ianuarie, pentru cine are la dispoziție mai multe zile.

Avantaje: Nisa este pentru mulți o destinație inaccesibilă, deoarece, mai ales în sezon, este foarte scumpă. Din această cauză, o vizită în extrasezon, este o ocazie pentru oricine să poată vizita Coasta de Azur, mai ales dacă se optează pentru o vacanță de mai multe zile.

Orarul de zbor este unul foarte bun, iar transportul de la aeroport în oraș este rapid. Practic, nu faci mai mult de 30 de minute de când ieși din aeroport și până ajungi pe Promenade des Anglais.

Citeşte şi: Un city-break la Edinburgh… nu, nu ajunge doar unul

Din Nisa se poate ajunge ușor la Monte Carlo sau la Cannes, care merită cu siguranță vizitate. Transportul în comun pe Coasta de Azur este facil și relativ ieftin.

Cât timp ești în Nisa te poți bucura de spectacolul avioanelor care decolează și aterizează, multe dintre ele în apropierea orașului deoarece aeroportul este foarte aproape.

Nu în ultimul rând, culoarea apei este mult mai frumoasă în extrasezon, azuriul este mai intens, de fapt, probabail, de aici i se trage numele de „Coasta de Azur”.

Dezavantaje: Cazarea în Nisa este scumpă, așa că, ce economisești la transport, dai pe cazare. De asemenea, și mâncarea în Nisa este scumpă, fără 35-40 de euro de persoană nu scapi, într-un restaurant nu prea elegant.

În afară de acest major dezavantaj al prețului la cazare, nu am reușit să găsesc altul pentru care să nu profitați de acest preț.

Cum am mai spus-o în nenumărate rânduri, articolele cu recomandările de călătorie se adresează celor care au călătoriile în sânge, care își pot lua un ghiozdan în spate și să plece pentru a vizita un oraș, și celor care sunt dispuși să riște pentru că, fiind vorba de bilete de avion la o companie low-cost, orarul de zbor se poate modifica cu puțin timp înainte de călătorie.

***Prețul a fost găsit în data de 19.12.2022, la ora 08:45. Simularea a fost făcută pentru două persoane. Cu cât numărul pasagerilor este mai mare, cu atât șansele ca prețul biletelor să crească este mai mare.***

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Noutăți