Acasă Evenimente Călător pe Mediterana cu velierul: Jurnal de sailing

Călător pe Mediterana cu velierul: Jurnal de sailing

Ne plac jurnalele, e clar. De când Cristi Minculescu, ghidul nostru, a fost în Himalaya, colegii noștri au fost foarte inspirați de peripețiile acestuia.

Cum ei însă nu sunt fani munte, ci mare, au spus că „se sacrifică” și pleacă în aventură, deoarece Vacanța Ta are nevoie și de un „jurnal de sailing”. Mai ales acum, când a venit sezonul de bălăceală, un astfel de jurnal clar ar face deliciul publicului.

Din aceste motive, curajoșii Grupului Observatorul Prahovean au plecat într-o călătorie inițiatică pe valurile Mării Mediterane. De acolo ne trimit aproape zilnic întâmplările prin care trec, senzațiile și trăirile lor.

Pentru cei rămași acasă (din lipsă de curaj, lipsă de pasiune sau lipsă de… punct), colegul nostru, Mihai Nicolae, s-a apucat să țină un adevărat jurnal de bord și ne povestește toate peripețiile lor, prin filtrul propriu, bineînțeles.

Noi, cei rămași acasă din lipsurile povestite mai sus, le citim zilnic întâmplările, râdem cu ei și, uneori, ne dorim să fi fost noi înșine mai curajoși.

Alteori însă spunem: „Ce bine că nu suntem toți acolo, că ar fi rămas Observatorul fără redacție!” 😊

Și pentru că nu suntem egoiști, împărtășim tuturor peripețiile colegilor noștri. În acest timp le dorim vânt bun și… să se întoarcă acasă cu bine!

Citește AICI

Sondaj

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Noutăți

Acvariul din Barcelona este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat, mai ales dacă sunteți cu copiii

Situat în Port Vell, acvariul din Barcelona este obiectivul turistic ce atrage turişti de toate vârstele. Copiii, în special, sunt de-a dreptul fascinaţi de...

Călător pe Mediterana cu velierul, jurnal, ziua șapte: Ai fost vreodată conștient că poți să mori și nu poți face nimic să preîntâmpini asta?

Urmare de AICI Pe mare, distanța de aproape 50 de mile dintre insula Kythnos și marina Alimos din Atena se face în 10 – 12...

Seefeld, o stațiune din Tirol unde îți poți petrece vacanța indiferent de anotimp

Dacă doriți să petreceți vacanța în Tirol, o alegere foarte bună poate fi frumoasa stațiune Seefeld. Am fost cazați aici 6 nopți, iar elegantul...

Insula mai puțin cunoscută, din Grecia, pontul de vacanță pe care ni l-a trimis o ploieșteancă

Pentru că e vară, pentru că abia așteptăm să plecăm în vacanță și pentru că Grecia e una dintre destinațiile preferate ale românilor, azi...