AcasăPonturi/EvenimenteCălător pe Mediterana cu velierul: Jurnal de sailing

Călător pe Mediterana cu velierul: Jurnal de sailing

Ne plac jurnalele, e clar. De când Cristi Minculescu, ghidul nostru, a fost în Himalaya, colegii noștri au fost foarte inspirați de peripețiile acestuia.

Cum ei însă nu sunt fani munte, ci mare, au spus că „se sacrifică” și pleacă în aventură, deoarece Vacanța Ta are nevoie și de un „jurnal de sailing”. Mai ales acum, când a venit sezonul de bălăceală, un astfel de jurnal clar ar face deliciul publicului.

Din aceste motive, curajoșii Grupului Observatorul Prahovean au plecat într-o călătorie inițiatică pe valurile Mării Mediterane. De acolo ne trimit aproape zilnic întâmplările prin care trec, senzațiile și trăirile lor.

Pentru cei rămași acasă (din lipsă de curaj, lipsă de pasiune sau lipsă de… punct), colegul nostru, Mihai Nicolae, s-a apucat să țină un adevărat jurnal de bord și ne povestește toate peripețiile lor, prin filtrul propriu, bineînțeles.

Noi, cei rămași acasă din lipsurile povestite mai sus, le citim zilnic întâmplările, râdem cu ei și, uneori, ne dorim să fi fost noi înșine mai curajoși.

Alteori însă spunem: „Ce bine că nu suntem toți acolo, că ar fi rămas Observatorul fără redacție!” 😊

Și pentru că nu suntem egoiști, împărtășim tuturor peripețiile colegilor noștri. În acest timp le dorim vânt bun și… să se întoarcă acasă cu bine!

Citește AICI

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți