AcasăPonturi/EvenimenteBilet de avion la Oslo cu doar 198 de lei de persoană...

Bilet de avion la Oslo cu doar 198 de lei de persoană dus-întors

Oferta companiei Wizz Air pentru această primăvară este un city-break la Oslo, în Norvegia, la un preț de 198 de lei dus-întors. Prețul include toate taxele și un bagaj mic de mână.

Perioada în care oferta este valabilă cuprinde mai multe zile în a doua jumătate a lunii martie 2023, dar noi am simulat pentru 19-23 martie 2023.

Deși nu are clădiri emblematice, Oslo merită cu siguranță vizitat pentru multitudinea de muzee și pentru atmosfera orașului în sine.

Fortăreața Akershus este un must al orașului, iar pentru doritori există și posibilitatea unei croaziere de o zi pe Marea Nordului.

Pentru iubitorii de adrenalină, în Oslo se pot rezerva activități pe apă: caiac, canoe, iar cei care vor să cunoască o frântură din istoria vikingilor o pot face la Muzeul Vaselor Vikinge.

Cu siguranță câteva zile în Oslo pot fi umplute cu activități pentru orice gusturi, iar, deși cazarea nu este ieftină, biletele de avion se găsesc la prețuri cu adevărat bune, așa că, într-un fel compensează.

Numărul de bilete la preț de ofertă este limitat. Dacă aveți Wizz Discount Club, prețul este chiar mai mic decât cel prezentat, de numai 98 d elei pentru un bilet de avion dus-întors cu toate taxele incluse.

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți