AcasăPonturi/EvenimenteBiletul de avion al zilei: București – Viena la 155 de lei...

Biletul de avion al zilei: București – Viena la 155 de lei dus – întors

Viena este o destinație aflată la îndemâna oricui. Dacă te enervezi, te urci în mașină, și faci drumul dintr-o bucată. Este însă mult mai comod să mergi cu avionul, nu? Zborul este scurt, și, de ce să nu recunoștem, este mai ieftin să mergi în capitala Austriei cu avionul decât cu mașina.

Lăsând deoparte animozitățile din ultima vreme în ceea ce îi privește pe austrieci și țara lor, Viena chiar merită vizitată, iar un preț de 155 de lei de persoană pentru un bilet de avion dus-întors, sună destul de bine, nu?

Am găsit la Ryanair, în perioada 2-6 februarie 2023, acest preț pentru câteva zile în capitala Austriei. Biletul are toate taxele incluse și un bagaj mic de mână.

Avantaje: Prețul biletului este pentru un sejur de 4 nopți la începutul lunii februarie, și cuprinde și weekendul. Având în vedere că zborul de dus este seara, pentru cei mai obișnuiți cu plecările scurte și rapide, nici nu este nevoie de o zi de concediu. Ora de decolare permite prezența la muncă pentru cei cu program normal.

Februarie este o lună bună pentru vizite deoarece, fiind extrasezon, nu sunt atât de mulți turiști ca într-o lună de vară, și nici atât de mari riscuri de ploaie ca într-o lună de primăvară.

Citește și: În Austria, Salzburg, orașul lui Mozart, nu trebuie ratat

Dezavantaje: Iarna în Viena poate fi frig… nu frig, ci chiar groaznic de frig. În plus, orarul de zbor poate fi considerat atât un avantaj, cât și un dezavantaj: este seara, deci prima zi e practic pierdută.

Pe de altă parte, zborul de prânz de la întoarcere lasă suficient timp pentru pregătirile de mers la serviciu a doua zi, nu este necesară o zi suplimentară de concediu. Repet, este vorba de cei cu program normal de muncă, de luni până vineri, în prima parte a zilei.

Oricum ar fi, Viena merită vizitată, indiferent de situația actuală și de relațiile pe care România le are cu Austria pentru blocarea aderării la spațiul Schengen. Iar prețul de 31 de euro (155 de lei) pentru un bilet de avion dus-întors, este mai mult decât o ofertă imbatabilă.

***Prețul a fost găsit în data de 17.01.2023, la ora 13:10. Simularea a fost făcută pentru două persoane. Cu cât numărul pasagerilor este mai mare, cu atât șansele ca prețul biletelor să crească este mai mare.***

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți