AcasăPonturi/EvenimenteBiletul de avion al zilei: București – Bruxelles la 150 de lei

Biletul de avion al zilei: București – Bruxelles la 150 de lei

Astăzi, în urma unor căutări pentru cineva interesat, am dat de o ofertă extraordinară având în vedere noile tarife la care au ajuns biletele de avion.

Astfel, pentru destinația Bruxelles-Charleroi, prețul unui bilet de avion la Ryanair, în prima mini-vacanță din 2023, este de 29,98 de eur, adică 150 de lei, dus-întors, cu toate taxele incluse și bagaj mic de mână. Plecarea este vineri, 20 ianuarie, iar întoarcerea marți, 24 ianuarie.

Avantaje: Pentru mulți angajați, între weekendul 21-22 ianuarie și ziua liberă de 24 ianuarie se va face „punte”, astfel încât un city-break în perioada 20-24 ianuarie necesită doar o zi liberă: vineri 20 ianuarie.

Bruxelles este capitala Belgiei, un oraș unde, indiferent de vreme, ai ce face. În plus, în perioada căutată prețurile la cazare sunt mai mici decât în restul anului, la ei nu sunt zile libere, este imediat după Sărbătorile de iarnă, deci nu au aflux de turiști.

Un alt avantaj este reprezentat de orarul de zbor care, la data la care a fost afișat, este unul foarte bun: în cursul zile, plecarea la 14:55, întoarcerea la 16:50. Mai ales pentru cei cu copii, este mai simplu deoarece nu există trezit devreme, grabă, etc.

Citește aici despre ce poți face în oraș: Într-un tur de Bruxelles pentru copii ați ieși mai ieftin decât pe Valea Prahovei

Dezavantaje: În primul rând vremea, dar acesta este un dezavantaj cam oriunde ai alege să pleci în Europa în luna ianuarie. Vremea este rece, într-adevăr, dar șansele de ploaie nu sunt așa mari în luna ianuarie în Bruxelles, comparativ cu luna martie, să zicem.

Un alt dezavantaj al acestui zbor este aeroportul de destinație: Charleroi este un aeroport unde aterizează de obicei cursele low-cost, aeroport care se află la distanță mai mare de Bruxelles decât Zaventem, principalul aeroport al capitalei belgiene. Din această cauză și transportul între aeroport și oraș este mai lung și mai scump.

Compensează însă orarul de zbor, ai timp toată ziua să ajungi la aeroport în ziua întoarcerii.

Oricum ar fi, având în vedere distanța și faptul că București – Bruxelles este un zbor de aproximativ 3 ore, prețul de 150 de lei pentru un bilet de avion dus-întors este mai mult decât convenabil.

***Prețul a fost găsit în data de 14.12.2022, la ora 11.40 A.M. Simularea a fost făcută pentru două persoane. Cu cât numărul pasagerilor este mai mare, cu atât șansele ca prețul biletelor să crească este mai mare.***

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți