Idei de weekend:

Ștrandul de la Târgoviște este o soluție excelentă pentru prahovenii care vor o zi de bălăceală

Nu de puține ori am scris despre realizările din...

Castelul Peleș trebuie salvat! O vizită de sâmbătă la Muzeul Naţional Peleș și un concert de pian și orgă

Castelul Peleș este un reper al României, aflat atât...

Idei de weekend: Un traseu inedit spre vârful Omu din Munții Bucegi

În acest articol te invit să descoperi frumusetea Muntilor...

Cel mai nou spectacol al trupei Gașca Zurli, Superpietonii, a fost și la Ploiești. Păi… îl puteam rata?

Copii, părinți, frați, surori, bunici, mai mici s-au mai mari, s-au adunat sâmbătă, 22 octombrie, la Ploiești, la Casa Sindicatelor, pentru a vedea cel mai nou spectacol Gașca Zurli: Superpietonii.

Publicitate

Mezina noastră deja, din vară, de când am fost în parcarea de la Prahova Value Center pentru a-i vedea pe simpaticii zurlii, nu mai avea răbdare până la umătorul concert.

Și uite așa, în momentul în care am aflat că vin la Ploiești cu noul spectacol, ne-am dat seama clar că nu aveam cum să-l ratăm…

Superpietonii este un spectacol care face parte dintr-un proiect mai amplu pe care Fundația Zurli îl desfășoară în parteneriat cu Lidl și Lacalut. Proiectul „Verde la educație pentru circulație” își propune, în stilul propriu Zurli, să învețe copiii regulile de circulație și nu numai. Așa cum Fundația Zurli a procedat de-a lungul timpului, nici acest proiect nu se abate de la aceleași reguli: educarea copiilor și părinților pentru o viață frumoasă.

Publicitate

Nu știu ce face această trupă atât de atractivă, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Fetițele se visează toate Fetița Zurli, iar băieții își doresc să fie Eroul Mulțumesc.

Zebra Tony învață copiii regulile de circulație

Personajul nou al găștii este Zebra Tony. Aceasta este ajutorul copiilor în încercarea lor de a deveni superpietoni. Simpatica zebră le arată când și cum se traversează, cum se stă în mașină, și cum trebuie să ne comportăm ca superpietoni.

Toți copiii prezenți la spectacol au primit la intrare eșarfe pe care, la finalul spectacolului, și le-au legat la gât deoarece acesta era simbolul că au devenit superpietoni.

Publicitate

Mirela Retegan și fenomenul Zurli

Ea este fondatoarea și președinta Fundației Zurli. Ea este creierul și sufletul Zurli. Ea este cea care, prin intermediul personajelor, le face copiilor noștri viața mai frumoasă.

Ea este cea care, în timpul spectacolului, coboară în sală, printre spectatori și stă de vorbă cu părinții și copiii.

Mirela Retegan este cea care, la fiecare spectacol, merge în sală printre părinți și copii

Ea este cea care, după spectacol, stă și face poze cu fiecare doritor. Așa s-a întâmplat și la spectacolul de la Ploiești, de la Casa Sindicatelor. Mai mici sau mai mari, cu bilet în primele rânduri sau cu bilet în ultimele, toți au avut ocazia de a se poza cu Mirela sau cu Lulu (bucătarul) după spectacol.

Publicitate
Lulu dă autografe

Mă uitam la răbdarea pe care o afișau deși, sunt convinsă, erau epuizați după o zi plină în care susținuseră două spectacole. Iar a doua zi aveau spectacol la Brașov.

Educația Zurli

Spectacolele Zurli sunt spectacole educative și interactive. Sunt spectacole în care eroii preferați ai copiilor îi învață pe aceștia reguli de conduită, reguli de bun simț… cu alte cuvinte la spectacolele Zurli copiii sunt educați. Și sunt educați frumos…

Citește și: Gașca Zurli la Prahova Value Center, primul concert al mezinei noastre

Putem noi, părinții, să le explicăm degeaba unele reguli. Cel mai bine le rețin de la eroii preferați. Astfel, în urma spectacolului SuperPietonii, puștoaica noastră știe clar că, la semafor, la roșu „stăm”, la galben „ne pregătim” iar la verde „traversăm cu atenție”.

Publicitate
Așteptăm următorul spectacol Gașca Zurli

Mai știe că în mașină copiii stau în spate (am scăpat să ne mai întrebe de ce ea stă numai în spate), și că, obligatoriu, trebuie centura de siguranță pusă.

Iată, de fapt, ce este deosebit la spectacolele Zurli: educația de care au parte copiii noștri făcută într-un mod plăcut și distractiv pentru ei. Și, în aceste condiții, cum să nu-și dorească să participe cât mai des la spectacolele Zurli?

În ce ne privește, abia așteptăm următorul spectacol. Până atunci, ne bucurăm că mezina noastră a devenit SuperPieton! 😊

Publicitate

Cele mai noi

Abonează-te la newsletter

Publicitate

Cele mai citite

Drumul cu mașina din Ploiești până în Grecia, Thassos, în 2023: Timpi, prețuri și sfaturi de călătorie

Drumul cu mașina până în insula grecească Thassos este...

Am vizitat Riomaggiore, una dintre localitățile Cinque Terre. O dată în viață merită, a doua oară parcă nu…

Riomaggiore, Cinque Terre... amintiri frumoase din vacanța de... iarnă....

Zona din Thassos pe care NU o recomand deoarece riști să mori de… plictiseală

Proaspăt întorși la început de toamnă dintr-o vacanță de...

Top 5 gradini Italia – adevărate oaze de frumusețe

În acest articol vom vedea Top 5 gradini de...
Publicitate

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Alte recenzii de călătorie

Un city break la Viena în luna iunie, o ocazie de a vizita capitala imperială la un preț decent: Palatul Schönbrunn și Muzeul Sisi

Un city break la Viena este o ocazie pentru mulți să pătrundă într-o capitală cu adevărat imperială și, fără exagerare, dacă îți pui în...

Ștrandul de la Târgoviște este o soluție excelentă pentru prahovenii care vor o zi de bălăceală

Nu de puține ori am scris despre realizările din Târgoviște, iar una dintre acestea este ștrandul de la Complexul Turistic de Natație din acel...

De Rusalii la Vila Karina din Valea Doftanei: Reconectare cu natura și oameni deosebiți

Am ajuns să ne cazăm la Vila Karina de la Valea Doftanei, cu ocazia șezătorii la care am luat parte la punctul gastronomic local...