AcasăPonturi/EvenimenteGașca Zurli la Prahova Value Centre, primul concert al mezinei noastre

Gașca Zurli la Prahova Value Centre, primul concert al mezinei noastre

Sâmbătă, 28 mai 2022, a fost o zi norocoasă pentru cei mici. Pentru că vremea a ținut cu ei, au putut asista la concertul Gașca Zurli cu ocazia Zilei Copilului.

Încă din fața Gării de Sud, se putea ghici cu ușurință ce urma să se întâmple puțin mai încolo. Pe drum spre Prahova Value Centre pitici, de mână cu părinți și/sau bunici, se îndreptau veseli spre parcarea centrului comercial.

Parcarea, dacă aveai proasta inspirație să vii cu mașina, era ceva de speriat. Nu aveai niciun loc liber cu puțin înainte de ora 11.00, ora programată a concertului.

La ora 11 fix, pe scena amplasată în parcarea centrului, au apărut cei de la Gașca Zurli. O adevărată nebunie a început printre copii. Unii mai mici, alții mai mari, cocoțați în spatele părinților, aplaudau, strigau și cântau.

Încet-încet au început să apară bentițele cu cornete colorate, marca fetiței Zurli. Ce părinte îi poate refuza copilului un sincer: „Vleau și eu bentiță așa. Te looog!”?

Așa că mergi, stai la coadă la magazinul oficial Zurli și cumperi o bentiță. Iar încântarea copilului, strălucirea din ochii lui, este neprețuită.

Citește și: Gala Absolvenților cursului de ofițeri de muzici militare al MApN. Când e următorul concert?

Urmează zeci de minute de distracție a copiilor pentru că, da, Gașca Zurli chiar știe să distreze copiii.

„A-ram-sam-sam”, „Vrăjimăturica”, „Am o căsuță mică” și alte piese, pe care copiii le știau pe dinafară, s-au auzit din parcarea centrului comercial. Zona destinată publicului a devenit încet neîncăpătoare. Din toate părțile se auzeau vocile copiilor care cântau împreună cu artiștii.

Încet, au început să apară bentițele cu cornete

M-am uitat în jurul meu și am realizat ceva: ne-am întors la normalitate! Acea normalitate pe care nimeni nu o vedea anul trecut pe vremea asta.

Păcat însă că, unii părinți, în încercarea de a scăpa de greutatea copiilor, au adus în parcare cărucioare de supermarket pe care le-au întors pentru a-și cocoța odraslele pe ele. A fost, cred, singurul moment care mi-a lăsat un gust amar…

Dar să revenim…

Pentru mulți dintre cei mici, pentru „copiii pandemici”, acest concert a fost primul din viața lor. Și, a fost evident, că, în mod natural, au știut ce trebuie să facă, au știut să se bucure de moment.

Sperăm în continuare la cât mai multe astfel de evenimente. Este evident pentru toată lumea că li s-a simțit lipsa.

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți