Acasă City break Seefeld, o stațiune din Tirol unde îți poți petrece vacanța indiferent de...

Seefeld, o stațiune din Tirol unde îți poți petrece vacanța indiferent de anotimp

Dacă doriți să petreceți vacanța în Tirol, o alegere foarte bună poate fi frumoasa stațiune Seefeld. Am fost cazați aici 6 nopți, iar elegantul orășel a fost o gazdă bună și primitoare.

Este o locație potrivită atât pentru sezonul de vară, cât și pentru cel de iarnă. De asemenea, zona este ideală și pentru familiile cu copii.

Unde se află Seefeld?

Seefeld este localizat în vestul Austriei, face parte din landul Tirol și este situat la o altitudine de 1200 m. Fiind la doar 10 km de granița cu Germania, puteți vizita superbul oraș Garmisch-Partenkirchen sau alte obiective din țara vecină. Seefeld are o populație de circa 3000 de locuitori și respiră turism prin toți porii.

Casele și clădirile sunt decorate cu foarte multe flori – sunt convins că florăriile o duc tare bine pe aici. Centrul stațiunii este dedicat pietonilor, doar între 5-8 dimineața, se face aprovizionarea și se ridică gunoiul. În această zonă pietonală sunt multe restaurante, magazine, cafenele, terase, cofetării – numai bune de petrecut ore agreabile.

Seefeld este înconjurat de munți, cel mai înalt fiind Hohe Munde cu 2662 m. La marginea localității se află lacul Wildsee – faceți un tur al lacului și veți avea ocazia de a vedea peisaje minunate cu munții din apropiere. Pe ambele maluri ale lacului este amenajat câte un ștrand (plaja are iarbă) foarte căutate și de familiile cu copii.

Ce poți face în Seefeld?

Dacă este să ne referim la activitățile de vară disponibile aici, fiți siguri că nu vă plictisiți. Puteți face plimbări cu trăsura, trasee turistice (un fleac….vreo 650 km de poteci marcate), trasee pentru bicicliști, inclusiv mountain-bike.

Puteți urca cu transportul pe cablu pe munții ce străjuiesc localitatea, puteți zbura cu parapanta, juca bowling,tenis sau să mergeți la centrele de călărie și înot. Și toate acestea fără să ieșiți din Seefeld.

Articol preluat de pe www.calatorpovestitor.ro

Sondaj

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Noutăți

Acvariul din Barcelona este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat, mai ales dacă sunteți cu copiii

Situat în Port Vell, acvariul din Barcelona este obiectivul turistic ce atrage turişti de toate vârstele. Copiii, în special, sunt de-a dreptul fascinaţi de...

Călător pe Mediterana cu velierul, jurnal, ziua șapte: Ai fost vreodată conștient că poți să mori și nu poți face nimic să preîntâmpini asta?

Urmare de AICI Pe mare, distanța de aproape 50 de mile dintre insula Kythnos și marina Alimos din Atena se face în 10 – 12...

Seefeld, o stațiune din Tirol unde îți poți petrece vacanța indiferent de anotimp

Dacă doriți să petreceți vacanța în Tirol, o alegere foarte bună poate fi frumoasa stațiune Seefeld. Am fost cazați aici 6 nopți, iar elegantul...

Insula mai puțin cunoscută, din Grecia, pontul de vacanță pe care ni l-a trimis o ploieșteancă

Pentru că e vară, pentru că abia așteptăm să plecăm în vacanță și pentru că Grecia e una dintre destinațiile preferate ale românilor, azi...