AcasăCazări/RestauranteSirena Studio Apartment în Zadar, o cazare aproape de mare și de...

Sirena Studio Apartment în Zadar, o cazare aproape de mare și de Centrul Vechi. Ce să-ți dorești mai mult? O baie cu ușă… 😉

Să găsești o cazare în Zadar, Croația, nu este o treabă chiar atât de ușoară precum pare. Este nevoie să ții cont de mai multe aspecte: distanța față de mare, distanța față de centrul vechi al orașului, distanța față de autogară și, nu în ultimul rând, un preț decent.

Toate aceste cerințe au fost îndeplinite, din punctul nostru de vedere, de Sirena Studio Apartment, unitate de cazare situată în apropierea plajei Kolovare din Zadar. Pentru patru nopți de cazare în perioada 1-5 octombrie 2022 am plătit 921 de lei pentru un studio.

De la autogară și până la cazare este o distanță de aproximativ 600 de metri pe jos și zona este sigură. Astfel, deși am avut un zbor târziu și am ajuns la cazare aproape de miezul nopții, nu am simțit niciun moment vreun disconfort.

Așa se vede marea din curtea clădirii

Preluarea cheilor s-a făcut simplu, ne-au fost lăsate în cutia poștală de la intrarea în clădire, iar relația cu proprietarul a fost ținută pe whatsapp, unde am trimis toate documentele pentru formalitățile de check-in. La plecare am lăsat cheile în aceeași cutie poștală.

În ceea ce privește distanțele, Sirena Studio este exact peste drum de plaja Kolovare, de pe care noi am privit acele apusuri emblematice pentru orașul Zadar și pe care ne-am plimbat atunci când nu mergeam în centrul vechi. În rest, totul este aproape, marea, centrul și autogara. De asemenea, un restaurant cu prețuri foarte bune și mâncare de calitate se află la 6-700 de metri de apartament, Kuzina Grill&Pizza se numește.

Autogara, pentru relația cu aeroportul sau pentru autobuzele spre Plitvice, se află tot la câteva sute de metri distanță.

Citește și: Nu am mers în zadar în Zadar. Mi-a plăcut mult mai mult decât mă așteptam și aș mai reveni oricând

Cazarea nu are nimic să te dea pe spate dar, la banii plătiți, chiar nu cred că puteam avea pretenții. Era curat, aveam apă caldă și căldură de la aerul condiționat.

Singurul mare minus al cazării a fost baia. Nu am avut probleme cu curățenia sau cu apa caldă, ci cu ușa. Deși am studiat înainte pozele de pe internet, nicăieri nu se vedea că ușa de la baie ar fi una tip acordeon, din PVC, nu o ușă adevărată. Pe lângă asta, nici nu se închidea cât de cât.

Ușa acordeon a băii

În rest, ce să zic… patul comod, căldură iar ca surpriză, la sosire ne așteaptau în frigider „din partea casei” sticle cu apă, apă minerală, sucuri și bere. Sincer, la banii pe care i-am plătit, chiar nu ne așteptam.

Din punctul nostru de vedere, cazarea a fost ok. Adevărul este însă că, dacă era specificat sau dacă vedeam pe undeva ușa de la baie tip acordeon, cel mai probabil ne-am fi orientat spre o altă cazare. Dar, una peste alta, a fost ok până la urmă.

La următoarea vizită în Zadar (pentru că vom mai merge, asta e clar) ne vom orienta însă spre o altă cazare. Am văzut Plaja Kolovare, este frumoasă, dar îmi doresc, după experiența din Bari, să luăm de acum încolo cazări doar în zonele pietonale ale orașelor, dacă este posibil.

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți