AcasăPonturi/EvenimenteBiletul de avion al zilei: București – Londra la 198 de lei...

Biletul de avion al zilei: București – Londra la 198 de lei de Valentine’s Day

Au trecut sărbătorile de iarnă și, până în luna martie, mai avem un motiv de sărbătoare: mai nou adoptata Valentine s Day.

Pentru cei romantici care vor să-și surprindă partenerul, Wizz Air are un preț extraordinar de bun la biletele de avion spre Londra, cu avantajele și dezavantajele ce decurg dintr-o astfel de ofertă.

Astfel, pentru cei dispuși să-și asume riscul, prețul unui bilet de avion în perioada 11-15 februarie 2023, cu destinația Londra Luton, cu bagaj mic de mână și toate taxele incluse, este de 198 de lei dus-întors.

Avantaje: În primul rând prețul este unul deosebit de bun având în vedere distanța de la București la Luton care se parcurge în aproximativ 3 ore și jumătate.

În al doilea rând, la acest preț ai mai multe intervale orare din care poți alege, deoarece sunt 3-4 zboruri pe zi. Februarie este o lună în care Londra poate fi vizitată fără hoardele de turiști care asaltează orașul vara.

Nu în ultimul rând cazarea în februarie este la prețuri mai mici decât în restul anului.

Dezavantaje: Compania aeriană Wizz Air aterizează pe aeroportul din Luton, aflat la o distanță de aproximativ o oră și jumătate de capitala Angliei. Deși sunt multe autobuze care circulă, la ore de vârf transportul poate fi un coșmar și se poate întârzia și peste 2 ore.

La acest preț ai inclus doar un bagaj mic de mână, dar, pentru un city-break de câteva zile nici nu ai nevoie de mai mult.

Citește și: Biletul de avion al zilei: București – Dublin la 225 de lei dus-întors

Dezavantajul major îl constituie riscul de vreme. La jumătatea lui februarie oricând poate izbucni o furtună de zăpadă care să blocheze traficul aerian (și nu numai), mai ales în Reagtul Unit, așa cum s-a mai întâmplat și la finalul anului 2022.

Am fost în februarie la Londra cu câțiva ani în urmă. Am prins vreme bună, dar pot spune că am avut noroc. Pentru cei dispuși să riște o escapadă în februarie la Londra, acest preț este cu siguranță unul extraordinar de bun.

***Prețul a fost găsit în data de 03.01.2023, la ora 14:45. Simularea a fost făcută pentru două persoane. Cu cât numărul pasagerilor este mai mare, cu atât șansele ca prețul biletelor să crească este mai mare.***

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți