AcasăPonturi/EvenimenteBiletul de avion al zilei de Crăciun: București – Atena la 198...

Biletul de avion al zilei de Crăciun: București – Atena la 198 de lei dus-întors

Cum sună un început de martie în capitala civilizației elene? Superb, nu? Pentru cei care își doresc un cadou de Moș Crăciun pe care să-l valorifice de Ziua Femeii, propunem un bilet de avion în perioada 1 – 8 martie 2023. Prețul este de doar 198 de lei, dus-întors, cu toate taxele incluse și bagaj mic de mână la Wizz Air.

Avantaje: Atena este un oraș care merită vizitat indiferent de perioadă. Poate o săptămână pentru un city-break pare cam mult, dat Atena poate fi văzută în 3-4 zile și, în celelalte, se poate opta pentru excursiile de o zi la Templul lui Apollo de la Delphi sau la Capul Sounion.

În plus, la Atena nu ai cum să te plictisești. Străzile pitorești, grecii prietenoși și mâncarea bună fac deliciul oricărei excursii în acest oraș.

Un alt avantaj în constituie orarul de zbor mai mult decât bun pentru oricine. Plecarea este la ora 14.30 iar la întoarcere aeronava decolează la 16.30.

Un alt avantaj este zborul scurt, ceea ce face să pierdeți puțin timp pe drum.

Și, în final, cazarea în Atena este una dintre cele mai ieftine comparativ cu alte capitale europene.

Dezavantaje: Zile multe (prea multe pentru unii) la dispoziție. O săptămână în Atena se poate considera că nu merită și nu oricine ar fi dispus să își ia atâtea zile de concediu pentru un city-break în capitala Greciei.

Oricum ar fi, prețul deosebit de bun al zborului a făcut să luăm în considerare acest city-break.

***Prețul a fost găsit în data de 24.12.2022, la ora 11:50. Simularea a fost făcută pentru două persoane. Cu cât numărul pasagerilor este mai mare, cu atât șansele ca prețul biletelor să crească este mai mare.***

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți