AcasăPonturi/EvenimenteBiletul de avion al zilei: București – Veneția la 138 de lei

Biletul de avion al zilei: București – Veneția la 138 de lei

Cum restricțiile pandemiei s-au ridicat de ceva vreme, ne-am propus ca, din când în când, să venim cu câte o ofertă de preț la un bilet de avion care ne atrage nouă atenția.

Astăzi am găsit Veneția, unde prețul unui bilet de avion la Wizzair este de 138 de lei cu toate taxele incluse și bagaj mic de mână, cu plecare joi, 19 ianuarie și întoarcere duminică 22 ianuarie.

Avantaje: Avantajul major este că vorbim de weekend prelungit, adică de joi până duminică și, este binecunoscut faptul că prețul bun la biletele de avion nu îl ai în timpul weekendului.

Un alt avantaj este faptul că, deși vremea este rece, ai ocazia să vezi Veneția fără hoardele de turiști care o inundă de obicei. În plus, poți găsi la preț minim o plimbare cu gondola.

Un alt avantaj este prețul la cazare. Pentru unele unități hoteliere prețul poate fi și cu 60% mai mic decât aceeași cazare în sezon.

Dezavantaje: Vremea, în primul rând. Poți avea norocul de câteva zile cu soare (dar reci) sau poți avea ghinionul total să te plouă non-stop. Din păcate nu este deloc predictibilă situația.

Frigul în Veneția se combină cu umezeala și iese ceva de nedescris în ceea ce privește disconfortul resimțit. Dar nu e întotdeauna așa de rău.

Un alt dezavantaj este orarul de zbor. Dimineața devreme, deși, teoretic, ai prima zi plină la dispoziție, oboseala drumului își va spune cuvântul. Pe lângă asta, zborul de întoarcere de la 7 dimineața, te obligă la ultima noapte de cazare în apropierea aeroportului deoarece Treviso este la distanță considerabilă de Veneția. Oricum ar fi, prețul pentru un city-break în orașul gondolelor este de neratat.

***Prețul a fost găsit în data de 12.12.2022, la ora 11.30 A.M. Simularea a fost făcută pentru două persoane. Cu cât numărul pasagerilor este mai mare, cu atât șansele ca prețul biletelor să crească este mai mare.***

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți