AcasăCazări/RestauranteIbis Luton Airport Hotel – o cazare decentă foarte aproape de aeroportul...

Ibis Luton Airport Hotel – o cazare decentă foarte aproape de aeroportul Luton de lângă Londra

Ibis Luton Airport Hotel este o alternativă de luat în calcul atunci când vine vorba de Londra. Aici prețul la cazare reprezintă o mare problemă pentru cei care nu au pe nimeni în capitala Angliei la care să poată apela.

Mai ales de când cu Brexit-ul prețurile în Londra au explodat efectiv așa că, pentru două persoane, noaptea de cazare într-un loc decent pleacă de la 800 de lei în weekend.

Pentru plecările de (foarte) scurtă durată, așa cum a fost a noastră din luna martie (o singură noapte), s-a potrivit la fix cazarea de lângă aeroportul Luton, de la Hotelul Ibis.

Nu a fost prima dată când am ales acest hotel datorită apropierii lui de aeroport. Când am zburat în destinații „croșetate”, ca Islanda de exemplu, am optat pentru noaptea de cazare la acest hotel. Practic, în nici 10 minute, pe jos, ajungi în terminalul aeroportului.

Prețul pe care l-am plătit pentru o noapte de cazare a fost de puţin peste 400 de lei, doar cazare, fără mic dejun. Da, pare scump, dar astea sunt preţurile în Londra… bine, nu în Londra, ci în Luton, lângă aeroport. Pentru că de Londra nu ne-am putut atinge… A, și încă ceva, prețul a fost „nerambursabil”, rezervarea făcută și achitată pe site-ul Accor. Pe booking.com, site la care apelăm de obicei, era mai scump cu aproximativ 80 de lei.

camera ibis luton aeroport
Camera îmbâcsită de la Hotel Ibis Luton

Când am ajuns seara, obosiți, după o zi întreagă în Londra, ne-au dat o cameră în care am intrat imediat să ne cazăm. Camera părea cam „obosită”, învechită, nerenovată, dar era destul de spațioasă pentru ce înseamnă o cameră „de Ibis”. Întâmplarea a făcut ca la nici 5 minute după ce ne-am cazat, să o părăsim. Din păcate apa la toaletă nu se oprea, curgea încontinuu, și nu era chip să stai acolo în aceste condiții.

Cei de la recepția Ibis Luton Airport Hotel nu au comentat, ne-au schimbat imediat camera.

Această a doua cameră era mult mai mică, dar și mult mai „nouă”, în sensul că tot mobilierul era în stare perfectă și nu avea acel aer de „îmbâcsit”, așa ca prima. Că era mai mică ne-a interesat mai puțin, nu voiam decât un pat comod în care să ne prăbușim.

Seara am mâncat câte o salată Cesar la restaurantul hotelului, preparată destul de ok pentru un hotel de aeroport.

salata cesar ibis luton restaurant
Salata Cesar de la Ibis este chiar acceptabilă

Ceea ce este important de menționat este că în hotel și în restaurant NU SE ACCEPTĂ CASH! Absolut toate plățile se fac doar cu cardul așa că, dacă ai doar bani cash, nu ai nicio șansă să te cazezi sau să iei masa aici. Mențiunea este afișată în hotel, la recepție, la restaurant, așa că nimeni nu poate spune că nu a știut.

Hotelul Ibis de la Luton, pentru noi s-a dovedit a fi de fiecare dată alegerea perfectă. Situat „la o aruncătură de băț” de aeroport, nu o dată și-a dovedit utilitatea.

În mod sigur nu a fost ultima dată când ne-am cazat aici. Apropierea de Luton îl face o alternativă excelentă de fiecare dată când zborul de întoarcere este dimineața, sau atunci când Luton este folosit ca aeroport de tranzit pentru destinații mai îndepărtate.

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți