AcasăCazări/RestauranteVacanță în doi la Creta Blue Boutique Hotel & Suites

Vacanță în doi la Creta Blue Boutique Hotel & Suites

Creta este un loc de vis, o destinație de vacanță pe care niciun cuplu nu ar trebui să o rateze. În luna iulie a acestui an am fost în Koutouloufari, Creta și m-am cazat la Creta Blue Boutique Hotel & Suites. În rândurile care urmează vă detaliez serviciile locației, prețurile la mâncare, șezlong și alte detalii semnificative pentru orice turist.

Locația Creta Blue Boutique Hotel & Suites este listată pe google în foarte multe site-uri care oferă servicii de cazare. Vă recomand să cumpărați vacanța sau cazarea direct de pe site-ul oficial pentru a nu risca să plătiți mai mult decât trebuie. Puteți vorbi cu gazda și pe Facebook, răspunde foarte rapid.

Servicii de 4 stele la Creta Blue Boutique Hotel & Suites

Răsăriturile și apusurile se văd formidabil din locul unde m-am cazat. Serviciile sunt de 4 stele, dar nu inventate, ci pe bune. Camerele sunt foarte spațioase, într-un complex de căsuțe care sunt pe două sau mai multe nivele.

Eu am ales o cazare cu piscină privată, la care aveau acces doar cei care erau cazați în aceeași curte cu noi. Camera avea jacuzzi pe balcon, șezlonguri, baie mare cât o sufragerie, mic dejun la pat, aer condiționat, internet, cafea la discreție și un pat matrimonial de te invita la relaxare și somn profund.

Ce este spectaculos la această locație? Se află la doar 15 minute de mers pe jos către plajă, într-o zonă înaltă, de unde orașul se poate admira în toată splendoarea lui. Angajații de la cazare sunt mai mult decât deschiși în a oferi informații despre tot ce ține de zona turistică, taxiuri, excursii de o zi și chiar petrecere de seară în restaurantul de vară.

Cât costă o noapte de cazare la Creta Blue Boutique Hotel & Suites

Pentru o noapte de cazare la Creta Blue Boutique Hotel & Suite sumele încep de la 100 euro pe noapte pentru două persoane. Locația este aglomerată mai ales în lunile de vară și cu greu se găsește o cameră disponibilă.

De la aeroport și până la cazare taxiul costă 40 de euro, însă există și autobuze care practică prețuri de doar 4 până la 8 euro de persoană. Problema este că, dacă ajungi la cazare noaptea și ești complet dezorientat, nu prea ajungi cu bine la locație. De ce? Pentru că autobuzul te lasă în apropierea cazării, nu fix în fața hotelului, așa cum se întâmplă în cazul taxiurilor.

Cât costă o masă în oraș, în Koutouloufari, Creta

O masă de prânz în oraș nu ar trebui să depășească 50 de euro pentru două persoane, cu tot cu bacșiș. E adevărat că se poate mânca foarte bine și cu 20 de euro, însă depinde unde și ce vrei să mănânci.

În supermarketurile din zonă, la o primă analiză, am observat prețuri mai mici decât în România la alimentele de bază. Asta chiar a fost o chestie șocantă, dar pozitivă.

Am găsit apă la 2 litri care costa aproximativ 2 lei. Iaurt la 4 lei. Pâinea 3 lei. Deflație în floare. Totuși, în vacanță e destul de dificil să stai să cumperi tot de la supermarket. Recomandarea mea este ca masa de seară să fie întotdeauna la alt restaurant, iar micul dejun să fie luat doar de la cazare, mai ales dacă este inclus în preț.

Prețul unui șezlong e de 3-4 euro/zi

Nu am reușit să explorez prea mult plajele, însă din ce am experimentat eu, prețurile la șezlong sunt de doar 3 euro bucata, cu umbreluță.

În luna iulie temperatura din Creta era ceva mai suportabilă decât în România, ba chiar era destul de frig pe timpul nopții. Ciudat, nu?

Apa mării era ideală pentru o bălăceală pe cinste, iar valurile era suficient de înalte, dar deloc periculoase.

Personalul de la cazare, nota 10 pentru deschidere și servicii

Angajații de la hotel au fost mai mult decât deschiși în a ne permite să ținem bagajele până seara, când am avut avionul de întoarcere către România. Mai mult de atât, ne-au pus la dispoziție dușuri și toate cele necesare, fără costuri suplimentare, care dacă se realizase încă de la ora 11:00 decazarea.

Cazare: Creta Blue Boutique Hotel & Suites

Adresa: Ipsilantou Street, Koutouloufari 700 14, Grecia

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți