AcasăCazări/RestauranteUnde se mănâncă bine în Thassos? Câteva recomandări ale românilor care au...

Unde se mănâncă bine în Thassos? Câteva recomandări ale românilor care au fost deja în vacanță în Grecia

Cam toți cei care urmează să viziteze Grecia sunt membri ai unor grupuri de pe Facebook prin intermediul cărora află, în timp real, cam tot ce trebuie să știe un turist care vrea să își facă vacanța aici.

Grupurile de facebook au devenit cele mai la îndemână moduri de a scrie sau de a citi un review sincer și asumat. Din acest motiv, sunt o mulțime de oameni care alcătuiesc astfel de grupuri, cum este cel numit Forum Thassos.

Vezi aici Picnic day Reduceri pana la 50%

Răsfoind grupul, am reușit să facem și un top al celor mai recomandate locuri din Thassos unde se mănâncă bine și la un preț corect.

Restaurantul Loukoulos din Potos

Prima locație găsită este restaurantul Loukoulos, din Potos. Potos este un sat micuț din nordul insulei Thassos. Restaurantul oferă o varietate de gusturi tradiționale grecești și nu numai, în timp ce în barul de la piscină vă puteți relaxa cu o băutură sau cafea.

Recomandare restaurant Loukoulos de la hotel Potos. Am fost la foarte multe taverne, inclusiv Irene, însă aici ne-a plăcut cel mai mult mâncarea. Desert din partea casei. Servirea este impecabila iar prețurile sunt la fel ca peste tot, însă mâncarea este incredibil de bună.”, scrie unul dintre turiștii care recomandă restaurantul.

Vezi și Xmas in June – pana la -75%

Comentariile sunt cele care susțin părerea acestuia: “Extraodinar de frumos localul in sine , iar mâncarea demențială ! Chiar ii recomand cu tot dragul”.

Taverna Mouses, Limenas

Una dintre cele mai cunoscute și lăudate taverne din insula Thassos este Taverna Mouses,  situată pe faleza Thassos Town – Limenas, în zona Portului Nou, la aproximativ 100 de metri de zona ferryboat-urilor.

Portii imense si extrem de gustoase!”, „Exceptional, foarte gustos!”, „As reveni oricand, mai ales pentru bouyourdi si pentru mousse, bineinteles! In nicio alta parte din Grecia, in care am fost,nu am mancat asa un bouyourdi,ca aici. Delicios !”, „Foarte buna mancarea”, „Vaaai, painica aia coapta cu icreee!”, sunt doar cateva dintre cuvintele care însoțesc imaginile de mai jos.

Olga’s Place Restaurant, din Skala Rachoniou

Cea de-a treia locație lăudată pentru mâncarea și servirea de nota 10 este Olga’s Place Restaurant, din Skala Rachoniou. Skala Rachoniou este o stațiune ce se află între orașul Thassos și satul Prinos, în partea de nord-vest a insulei.

Recomandăm cu drag Olga’s Place Restaurant. Acestea sunt câteva ”firmituri” dintr-o petrecere cu tematică grecească. Nu plecați fără să treceți pe la ei!” “Olga’s Place Restaurant vă oferă multe feluri tradiționale de mâncare grecească, foarte bune si la preturi foarte ok ”, spun cele două postări care au strâns comentarii și like-uri pozitive la adresa restaurantului.

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți