AcasăSejururiChiar nu-i înțeleg pe cei care dau 2.000 de euro pentru o...

Chiar nu-i înțeleg pe cei care dau 2.000 de euro pentru o vacanță ratată pe litoralul românesc. Cum a fost în Cipru, la ”juma de preț” față de Mamaia – FOTO

Unde mergem la mare? La această întrebare am căutat un răspuns cât mai prietenos cu bugetul familiei. După câteva click-uri pentru litoralul românesc, unde prețurile mi s-au părut exagerate în raport cu calitatea serviciilor oferite, am decis: oriunde, mai puțin la ”noi”.

Așa că, profitând de o promoție Blue Air (1 plus 1 gratuit), am stabilit destinația: Larnaca Cipru. Odată luate biletele (100 de euro/persoană dus-întors, fără bagaj de cală) am început să căutăm și cazare/masă.

Am ales un hotel de patru stele, la 10 km de aeroport, situat pe plajă. Pentru o camera dublă (doi adulți) cu demipensiune (mic dejun și prânz sau cină, la alegere), am plătit 1046 euro, fără băuturi incluse.

Camera a fost mai mult decât ok, curățenia fiind asigurată în majoritate de angajați români (mulțumiri doamnei Gina 😊), iar la capitolul servicii nu prea am avut ce comenta.

Mâncarea a fost în general  bună (a nu se confunda cu abundența all inclusive din Turcia), iar chelnerii, și aici mulți români – în special Cristi și Andrei mai mult decât amabili.

Piscinele erau curate, iar marea superbă, fără alge sau pietre, limpede, cu o temperatură medie de 27-28 de grade! Plaja era foarte curată, cu suficiente șezlonguri indiferent de oră.

Pentru a nu rămâne ”captivi” în hotel timp de o săptămână, am vizitat Larnaca și stațiunea Aya Napa, unde am făcut baie în cea mai frumoasă apă de pe insula Cipru. Apropos, de ce să bați mii de km cu avionul, pentru care plătești o mica avere, când există așa ceva la 2 ore de București-Otopeni?

La tavernele din Larnaca și din apropierea hotelului am savurat mâncarea tradițională cipriotă, nota de plată pentru doi adulți fiind în medie în jur de 50 de euro.

Înainte de a realiza acest material am verificat și comparat prețurile din Larnaca Cipru vs Mamaia, România.

Astfel, în perioada 11-18 iulie, considerată în ”full sezon”, în hotelul din Cipru camera cu mic dejun costă 4870 de lei, echivalentul a mai puțin de 1000 de euro, în timp ce o camera dublă cu demipensiune la hotel Vega din Mamaia costă dublu. Voi ce ați alege? 😊

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la Newsletter-ul nostru

2 COMENTARII

 1. Vai vai ce sa zic!
  Vrei 4 stele?
  In.luna iunie preturile pe litoral sunt mai mult ca decente!
  Dar taranul roman s a ajuns!
  Numai iulie si august serveste!
  Si vrea sa fie si de pomana ca vine un nemancat de la munte!
  Dar in faimoasa Vale a Prahovei care sunt preturile?
  Cat e o camera la hotel Sinaia?
  Sa nu intreb de International!
  Aud?
  Adica la voi se poate camera 400 lei pe noapte?
  Pe litoral nu?
  Hai pa!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Noutăți